P7 RadioP7 TVP7 MisjonP7 Butikk


Seniorfestivalen 2017 på Storefjell

Her kan alle følge møtene og konsertene direkte.

www.frelse.tv/video

Frelse.TV skal sende direkte alle samlingene fra Seniorfestivalen 2017 på Storefjell.

Utdrag fra program og konserter:

Søndag 30.juli kl.20:00. "Minnes du sangen?" Solist er Emilia Lindberg fra Sverige sammen med bl.a. Saron trekkspillklubb fra Oslo.

Mandag 31.juli kl.17:00.Emila Lindberg

Mandag 31.juli kl.20:00: Sveinung Hølmebakk (Kjent fra 3 tenorer)

 

Tirsdag 1.aug. kl.16:30. Gt-Sara og Akke. 

Kenneth Hjortland er ansatt som ny administrasjonsleder i P7. Kenneth er 47 år gammel, bor på Sotra og har de siste ni årene vært ansatt som administrasjonsleder i Bergens Indremisjon. Han har utdanning og har vært i jobb som sykepleier, men har i tillegg til dette også tatt en administrativ utdanning, som gjør han godt skikket for den nye stillingen i P7. Det er en glede å ønske Kenneth Hjortland velkommen som ny medarbeider i P7! Han begynner i stillingen 1. mars 2016.

 

johnn hardang FOR 

I romjulen (25. desember) fylte radio- og TV pastor og daglig leder i P7 - Johnn R. Hardang - 60 år. Hele sitt voksne liv har han vært forkynner, bibellærer, forfatter og sanger. Med sin unike formidlingsevne og gave til å forklare bibelske sannheter på en enkel og hverdagslige måte, er han en høyt skattet forkynner og bibellærer.

Les mer …

Forventning FORCover Even Ydstebø 150x150

 

Boken "Forventning" av Johnn R. Hardang og musikk-cd'en "Min sang om Jesus" av Even Ydstebø er i sommer på tilbud hos P7. Du får dem for kr 50,- pr stk!

Les mer …

altibox logo 140x46

 Lyse-logo-green

Frikanalen logo 200

 

Frikalanen er tatt av kanaltilbudet til abonnementer som har Lyse/Altibox. Det medfører dessverre at mange av våre faste seere av vårt ukentlige TV-program God Søndag ikke lenger har mulighet til å se dette på TV.

Les mer …

Kongens_fortjenestemedalje_i_sølv

 Åge Nevland fylte 80 år 15. september. Internasjonalt er Åge kjent som ”Age”, men alderen tynger ham ikke. Det er en utrolig sprek jubilant som kan se tilbake på et langt liv med radio og andre medier. Åge er en av radiomisjonens pionerer.

Les mer …