P7 RadioP7 TVP7 MisjonP7 Butikk


Alle programmene i serien "God Søndag"

1

God Søndag nettbilde

Hovedsaken

Hva er hovedsaken i Bibelen? Svaret er følgende: Budskapet om Jesus Kristus. Men hva er hovedsaken i budskapet om Jesus?

Les mer …

God Søndag nettbilde

Bibelen - Guds mesterverk

I 2011 feiret Bladet Evangelisten sitt 100-årsjunileum. Dette ble markert på Evangelistens Bibelkonferanse på framnes den første uka i juli dette året. Her får du to av bibeltimene som Johnn R. Hardang holdt under denne jubileumskonferansen. 

Les mer …

godsondag

Trær i Bibelen

Helga 24. til 26. august 2011 ble det arrangert P7-helg på Vigrestad Misjonshus på Jæren. Arrangementet var lagt opp som bibelhelg med fem bibelsamlinger fordelt på tre dager. Hovedtema for alle samlingene var: Trær i Bibelen.

Les mer …

God Søndag nettbilde

Israel - Guds øyesten

Disse God Søndag -programmene vil gi deg en oversikt over hele Israels historie - fra Abraham til i dag. Og du vil få hjelp til å vite hva vi skal tenke om Israel - i dag og i morgen.

Les mer …

God Søndag nettbilde

Det store puslespillet

I juli 2012 arrangerte Bladet Evangelisten sin årlige Bibelkonferanse på Framnes kristne videregående skole i Norheimsund i Hardanger. Denne God Søndag programserien innholder redigerte møteopttak fra to bibeltimer og et kveldsmøte som Johnn R. Hardang hadde ansvaret for under denne bibelkonferansen. Temaet for alle de tre samlingene er Det store puslespillet.

Les mer …

godsondag

De to basunene

Opptak fra bibelkvelden på bedehuset Saron på Bryne den 24.februar 2011. Det var Johnn R. Hardang som hadde ansvaret for to bibelundervisningstimer med temaet De to basunene. Hans utgangpunkt var 4 Mos 10,1-10.

Les mer …

God Søndag nettbilde

Hans navn...

"Jeg vil prise ditt navn, for du har gjort underverk" og "Ditt navn er en utgytt salve". Dette er temaet for de to God Søndag programmene i serien Hans navn. Opptakene er fra en møteuke på Bedehuset Saron på Bryne i november 2011. Hovedtaler er Per Tveten fra Bamble i Telemark.

Les mer …

God Søndag nettbilde

Etter påskemorgen

Jesus var i verden førti dager etter sin oppstandelse. Da kom Kristi Himmelfartsdag. Hva gjorde Jesus i løpet av denne tiden? Han var opptatt med én ting: Han tok seg av sine feilende og falne venner. En vidunderlig tanke!

Les mer …

Kristen i endetiden

I begynnelsen av januar 2011 ble det arrangert nyttårsmøter på Riska bedehus i Sandnes Kommune i Rogaland. Hovedtaler på disse nyttårsmøtene var Johnn R. Hardang, og temaet for helgen var "Kristen i endetiden." Temaet ble gjennomgått i løpet av fem bibelundervisningstimer

Les mer …

God Søndag nettbilde

Vekter! Hvor langt på natt?

 

Helga 13. til 15. januar 2012 arrangerte bedehusene på Brusand, Ogna og Sirevåg felles bibelhelg der det ut fra Bibelen ble satt søkelys på tiden fram imot Jesu gjenkomst. I fire bibeltimer ble følgende tema belyst: Søvnens tid, Endetidstegnene, Nøkler til Johannes Åpenbaring og Vårk opp du som sover.

Les mer …